İleri Seviye Veri Görselleştirme ile Raporlama

25Haziran
KALAN SÜRE
Eğitim İçeriği
  • Power BI refresher
  • Veri Modelleme
  • Veri Dönüştürme
  • DAX fonksiyonları
  • Tooltips
  • Bookmarks
  • Örnek Dashboard Uygulaması

Metodoloji: Eğitimimiz, Power BI ile veri görselleştirme teknikleri kullanılarak gelişmiş dashboard'lar tasarlamak için gereken teorik bilginin yanı sıra soru/cevaplarla desteklenerek kapsamlı bir şekilde uygulamalı anlatım içermektedir. Eğitim süresince sınırlı sayıda tutulan katılımcının eğitmen ile birlikte anlatılanları uyguladığı, interaktif ve pratik yoğunluklu bir programdır.

Eğitimimizde uygulama yapılacağından, katılımcılarımızın içerisinde Power BI yüklü şahsi bilgisayarlarını kullanmaları gerekmektedir. Eğitim, Power BI programının 2.122.1066.0 64-bit (October 2023) İngilizce versiyonu üzerinden anlatılacaktır. Sürümün de İngilizce olması uygulamada kolaylık sağlayacaktır. Eğitim anlatım dili Türkçe'dir.
Kimler Katılmalı?

İş analistleri, veri görselleştirme ve dashboard tasarımı konularında kendini geliştirmek isteyenler, ileri seviye raporlama yapanlar, iş zekası uygulamalarına ilgisi olanların katılımına uygundur. Katılım için herhangi bir ön şart aranmamakla birlikte, temel seviye Power BI bilgisi, eğitimden alınacak verimi artıracaktır.

Neden Katılmalı?

Değişen ve gelişen dijital dünyada güncel kalabilmek, teknoloji kullanımı ile işlerin verimliliğini ve kalitesini artırabilmek, büyük verinin öneminin arttığı bu günlerde sahip olduğumuz verileri daha kolay okuyabilmek, kullanabilmek ve görselleştirmek için eğitimimizin çok faydalı olacağını umuyoruz.

Kayıt Ol

Öne Çıkan Eğitimler

Python ile Veri Analitiği

Python programlama dili ile veri analizi için gereken teorik bilginin yanı sıra soru/cevaplarla desteklenerek kapsamlı bir şekilde uygulamalı anlatım içermektedir.
Webcast
10.400,00 TL + KDV