HAKKIMIZDA

PwC Business School

Mesleki eğitim alanında 1993 yılından beri faaliyet gösteren PricewaterhouseCoopers Türkiye olarak, Ekim 2009 itibariyle mesleki eğitim ve gelişim konularında faaliyet göstermek üzere PwC Business School'u kurmuş bulunuyoruz.

Hayat boyu öğrenimi, belirlenen stratejilere göre bir şirket dahilinde mesleki ve kişisel bütünlüğün ve gelişimin bir aracı haline getirmeyi arzuluyoruz. Bu nedenle, değerlerimizi kalite, verimlilik, yenilikçilik ve müşteri gereklilikleri üstüne oturtarak en iyi uygulamaları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Her gün her biri sektörlerinde önemli yere sahip birçok firmadan gelen sorunlarla ilgileniyor, değerlendiriyor, çözüm üretiyor ve eğitimlerimizde de bu eşsiz birikimi paylaşmayı amaçlıyoruz. Böylece yaşanmış örneklerden hareketle konuların özetlenerek, görüş ve önerilerimizin açıkça ortaya konulması temel metodumuzu oluşturuyor.

Özgün eğitim anlayışı ve teorik bilgileri uygulamaya yansıtma becerileri ile bilgilerin aktarılması için beklentilerinizi karşılayacak bir ekibimiz olduğuna inanıyoruz. PwC Business School olarak uzmanlığa ve mükemmelliğe dayalı, ihtiyaçlarınızıkarşılayacak pratik eğitim çözümleri sunmayı garanti ediyoruz.

Eğitim Hizmetlerimizin Hedefi:

  • Kurumsal stratejiniz bağlamında çalışanlarınızın mesleki gelişimini desteklemek
  • Şirketiniz bünyesindeki insan kaynağı değerinin arttırılmasına yardımcı olmaktır.

Bu hedefleri gerçekleştirmek için “hayat boyu öğrenim” ilkesi altında kalite, verimlilik ve yenilikçiliği ilke edinerek en iyi uygulamaları hayata geçiriyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını her zaman için ön planda tutuyoruz.